Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Inbjudan till seminarium! Tema "Biogas i lagstiftningen"

Biogasverksamheten regleras genom ett antal olika föreskrifter och flera myndigheter. Det är inte alltid så lätt att reda ut detta för den enskilda näringsidkaren. Kom och möt representanter från myndigheter och få en lättsmält version av vad som gäller och passa på att ge dem input hur lagstiftningen påverkar din verksamhet.

De myndigheter vi bjudit in för att reda ut begreppen är Jordbruksverket, Energimyndigheten, Skatteverket och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap samt även Energigas Sverige och Mittuniversitetet.

Media hälsas välkomna att deltaga. Vi håller till på Södra Berget, Sundsvall, 27-28 september. Program för dagarna finns som bifogad fil här.

Mer information:
Anna Säfvestad Albinsson
projektledare Biogas Norr
anna.albinsson@biofuelregion.se
070-615 05 05

Ämnen


Läs mer om BioFuel Region på www.biofuelregion.se

BioFuel Region är ett samarbete i Jämtlands, Västerbottens, Västernorrlands och Norrbottens län mellan kommuner, företag, regionförbund, länsstyrelser och universitet. Visionen är att vara en världsledande region i omställningen till biodrivmedel och produkter från förnybara råvaror. BioFuel Region är partipolitiskt obundna och arbetar brett med regional utveckling av flera biodrivmedel och hållbara transporter.

Presskontakt

Barbro Kalla

Barbro Kalla

Presskontakt Kommunikatör och projektledare 070-683 04 27