Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Biogas Norr tipsar: Framtidsdagen BioBoden

Den 26 september hålls "Framtidsdagen BioBoden" i just Boden, Norrbotten. Där kommer man att diskutera hur framtiden ser ut för biogasen som fordonsbränsle. Biogas Norr kommer att hålla i ett av passen under dagen. 

Framtidsdagen BIO BODEN innefattar seminarium, workshop och frågestund gällande nutid och framtid för förnybara drivmedel. Vi kommer få höra presentationer om det politiska utvecklingsarbetet; vilka styrmedel som är på gång, vad som händer inom EU, information om produktion av förnybara drivmedel, tankställen och utvecklingen både nationellt och regionalt. Vi kommer även få höra såväl Volvos som Scanias framtidsplaner för sina fordon och förnybara drivmedel.


Under eftermiddagens workshop ska vi diskutera frågor som rör utvecklingen till förnybart inom transportsektorn. Tänkbara frågeställningar inför workshopen med frågestund: tillgång på bra fordon/arbetsmaskiner, tillgång på tankställen, ekonomin, servicen, funktionen i skilda klimat, tongångarna som stöd för tryggheten att investera i gasdrift.

Läs mer på länken här, där du även kan anmäla dig. Dagen kostar 1000 kr/person.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Barbro Kalla

Barbro Kalla

Presskontakt Kommunikatör och projektledare 070-683 04 27